![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia jak to zrobić , jednak jest to jedyny potrzebny mi styl , chodzi o to żebym zamiast cyfry mógł wstawić dowolny tekst (chodzi o lewą stronę paska).
![]()
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obrazkiem:
http://www.w3schools.com/cssref/pr_list-style.asp Ewentualnie before-content: http://www.w3schools.com/cssref/sel_before.asp Bodajże od IE8+ przy doctype html 5 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
(...) chodzi o to żebym zamiast cyfry mógł wstawić dowolny tekst (chodzi o lewą stronę paska). Co tam chcesz wstawić? Jeżeli jeden, dwa, trzy, cztery - to będzie problem. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie jeden,dwa ale własny tekst powiedzmy Lider , Zastępca itd.
W zasadzie to nie musi tak wyglądać , chodzi mi jedynie o podkreślony/oddzielony nagłówek i tekst który będzie na środku strony , ale wyrównany do lewej (tak jak na obrazku , wyrównany do linii). Mam zamiar wyróżnic pozycję , a pod nią będzie lista członków do niej przypisana. #fate Nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jeżeli to ma być w obrębie jednej listy, to usuń numerowanie i użyć :before i content
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Próbowałem tak to zrobić , bo tak zaproponował kolega w 2gim poście.
Ale wynik ten sam : ![]() Pozatym ja chcę unikalny tekst dla każdego bloku , a nie jeden i ten sam. W tym co wyszło , powiedzmy żeby "Lider" był podkreślony i wyrównany do lewej , a tę linie po lewej zrobie niewidzialną to takie rozwiązanie też mnie satysfakcojnuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie mam pojęcia jak to zrobić , jednak jest to jedyny potrzebny mi styl Zamiast szukać godzinami to: div + span + p + php (tablica i petla) i masz gotowe w 15 minut |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:12 |