![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.uksgedanensis.civ.pl Link do strony
Zwracałem się już raz do Was z prośbą o ocenę, a powód dla którego czynie to po raz drugi jest prosty - całkowita zmiana wystroju + sporo dodatkowych skryptów. Tak więc proszę o ocene nowej szaty graficznej oraz w miarę możliwości oskryptowania strony. Z góry bardzo dziękuje za zainteresowanie. pozdrawiam, Daniel Ten post edytował slaug 12.10.2004, 23:34:32 -------------------- Never underestimate the power of human stupidity!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona mimo obecnego koloru wydaje sie szara. Zadna. Szata graficzna? Ja nie widze takowej. Moze to dlatego, ze jest w jednym kolorze? Zmien to. Wiem, ze ludzie grajacy w szachy nie zroca na to uwagi. Ale dalem nam to pod ocene, wiec sie nie dziw. Dla mnie strona niczym nie zachwyca i kojarzy sie ze strona kolka rolniczego.
Chocbym chcial nie postawie wiecej za grafike: > 2/10 Skryptow nie oceniam. Bo sie nie znam. Umiem je tylko instalowac. Moze daj dla porownanie link do starej strony? Pozdrawiam... Ten post edytował eUu@tlen.pl 13.10.2004, 10:07:43 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwa-trzy odcienie zoltego, same ramki, ogolnie klapa...
Ocena: 2/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o pomysł, to jest dobry, trzebaby tylko troche strone ożywić. Wstaw jakieś ozdobniki, bo całość wygląda troche monotonnie, chociaż do strony o szachach taki kolor pasuje. Proponowałbym zrobić też jakieś tło strony, bo teraz ten biały za bardzo rzuca się w oczy, no i jakaś stopka by się przydała.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stronka w porządku, kolor tak jak mówi revyag pasujący do strony szachowej ale brakuje trochę elementów graficznych ( stronka jest w DSI... umiesc logo
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbyt wielu ozdobników troche celowo unikałem, gdyż starałem się skupić na jak najprostszym przedstawieniem treści, której na stronie jest b.dużo. Zresztą, jakbym więcej gadżetów pododawał, to nie zmieściłbym się z tym co wyświetlone musi być. I tak w menu mam już Verdane 8
![]() Spróbuję może jeszcze pomyśleć nad drobnymi akcentami szachowymi i faktycznie jakieś tło by się przydało. P.S. Rogrog: faktycznie, gdzieś mi przy reorganizacji Twój banerek umknął. Sorki za niedociągnięcie, zaraz go zamieszczę ![]() ![]() Ten post edytował slaug 13.10.2004, 18:01:32 -------------------- Never underestimate the power of human stupidity!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:09 |