![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje zrobic test jednokrotnego wyboru z dwoma polami radio jak ponizej.
<p>Podaj swoją płeć:</p> <input type="radio" name="Płeć" value="Kobieta" />Kobieta <input type="radio" name="Płeć" value="Mężczyzna" />Mężczyzna Potrzebuje przejsc do nastepnego pytania i jesli zadna odpowiedz nie zostala zaznaczona potrzebuje, zeby wyswietlil mi sie komunikat "Pole nie zaznaczone". Do przechodzenia do nastepnego pytania chce uzyc takiego kodu (przejscie na nastepna strone), nie wiem czy dobrze? <a href="Pytanie2.html"><p align="left"><b>Dalej</b></p><br /></a> Dziekuje z gory za pomoc. Pozdrawiam Tomek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A gdzie Twój kod PHP? Pokaż to, co do tej pory zrobiłeś.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do przechodzenia do nastepnego pytania chce uzyc takiego kodu (przejscie na nastepna strone), nie wiem czy dobrze? źle, w takim wypadku nie wyśle danych formularza i nici z jakiegokolwiek ich sprawdzania (patrz: input type="submit") ![]() co do przechowywania pytań już wysłanych - sesja hmmm, chwilka, mam pytanie - "[JavaScript][HTML]Pomocy z formularzem" - a więc całość ma być oparta tylko na JS? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:43 |