![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2011 Skąd: Krk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam problem, bo gdy chce sie odwolac w mojej stronie napisanej na html do php tak:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <title>Slawke's Page</title> <body bgcolor="#c4c5cc"> <?php include ("counter.php"); ?> </body> </html> To na stronie nic sie nie pojawia tj. jest pusta Co moze byc powodem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powodem może być np brak serwera i podłączonego parsera PHP.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2011 Skąd: Krk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy da sie to naprawic?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
A czy moglbym poprosic o lepsze wyjasnienia? Albo jakis poradnik itd. ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz też mieć serwer, ale nazwałeś plik z rozszerzeniem .html zamiast .php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A czy moglbym poprosic o lepsze wyjasnienia? Albo jakis poradnik itd. ? To są podstawy, które możesz zgłębić w byle kursie o PHP. Temat był wiele razy wałkowany na forum, więc użyj szukajki. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Dobra, juz sobie poradzilem. Dziekki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I nie używaj bgcolor, chyba, że masz wehikuł czasu i robisz stronę internetową dla ludzi z przeszłości.
kolory od dawien dawna się ustawia za pomocą stylów CSS. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:36 |