![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam konto u lokalnego dostawcy internetu - dodam, że jest to mała miejscowość i wyboru nie mam, a chodzi o to, że potrzebuje żeby admin zrobił upgrade php z obenej wersji php 4.1.2 na wyższą obsługującą robienie minaturek zdjęc (tzw. GD) - serwer stoi na apachu 1.3.26, i tu jest problem, bo: zagadywałem już niezobowiązująco parę razy i nic z tego.
Jest mi to potrzebne a boję się że znowu będą mnie zbywać niczym. Proszę o jakąś poradę, jak podejść admina, czy to jest wielki problem taki upgrade php, że mnie tak zbywają? a może długo trwa? po prostu nie wiem. Z góry dzięki za konstruktywne porady. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem żaden, bo to robota na góra półgodziny, goście poprostu nie liczą się klientem.
Może przestań grzecznie zagaić i spróbuj się wykłucić ? ostatecznością będzie postawienie ultimatum, "albo robicie upgrade, albo ja z was rezygnuję" Obawiam się jednego, ów ultimatum, i być może kłótnie mogą nie mieć sensu jeśli ta firma ma monopol w Twojej miejscowości Mój szef w ten sposób wywalczył 200 zł zniżki na kablu, jednak my miełiśmy alternatywnych isp, więc ryzyko porażki nie było przerażające. życzę powodzenia, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem w tym że nie mam alternatywy, bo na TPse się nie przerzuce, a za 50zł mam neta, www póki co bez ograniczeń, więc mam dobrze, ale złości monopol - myślałem że z nimi będzie inaczej jak z Tepsą....
a tak podejrzewałem że to nie wielki problem upgrade php.... spróbujemy ... pozdrawiam wszystkich PRECZ Z MONOPOLEM!!! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej z gościem piwo wypić - każdy jest człowiekiem, admini są specyficzni, ale da się z nimi żyć.
-------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:31 |