![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o ocene stronki... http://www.icx.pl LINK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwykla strona histingowa...
Nic nadzwyczajnego ![]() Ocena 5/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten odcień zielonego pod menu u góry i z lewej strony jest za bardzo gryzący w oczy, ja bym zmienił go na troche ciemniejszy.
No i nie wiem czemu ale w części gdzie jest głowna treść po prawej stronie wyświetla mi sie dziwny kwadrat z napisem "forum icX.pl" w środku. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Nihil novi sub sole.
NIe zachęca - niedopracowany wizualnie formularz logowewania, niewyrażne i tendencyjne nazwy pakietów... i ten mdły zielony.. polecam przyszłe projekty prać w proszku do kolorów i bez wybielaczy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zielony może być, logo jest kul, ładne, wygładzone przyciski. Od drugiej strony: niespójne kolory (szary i zielony) i forum nie pasuje do strony głównej, nie ma jakichś obrazków przy typach kont. Zrób bardziej spójne kolory i forum, obrazki, a będzie ok! I jeszcze nie pisz "transferu/msc". Każdy wie, o co chodzi, ale to nieładnie wygląda. Na razie moja ocena: 6/10
Ten post edytował Vertical 21.09.2004, 19:56:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zauważyłem...
WEBDESING!!! Jak można walnąć takiego byka? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie zrozumiales o co w tym chodzi, pozatym tam pisze, ze to hosting...
![]() Cytat("Moby") WEBDESING!!! Cytat("http://www.icx.pl/?icx=webdesign") Nie masz jeszcze własnej strony internetowej ? A może masz, ale nie odpowiada ona twoim wymaganią i chciałbyś mieć bardziej profesjonalną ? Od dziś możesz ją mieć za naprawdę nieduże pieniądze ! Nic prostszego jak zamówić ją u nas:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat twoim wymaganią No właśnie... "ą" i "om" to trzy magiczne głoski ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi design to nie przypadł mi do gustu. 5-/10 i podpisuje się pod tym co wyżej napisał Scanner: nie używać wybielaczy itp. ;-) ;d
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- nieprzyjemny odcien zieleni
- zle przejscia miedzy poszczegolnymi elemntami strony - czcionka w plikach graficznych nie jest zachęcająca - brak doctype - jeśli miałbym zakupić konto to napewno nie tu, bo dla mnie brak tu profesjonalizmu ocena: 5/10 Ten post edytował sf 11.10.2004, 20:22:17 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:39 |