![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-gimp27- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Nie znam się na PHP i mam problem ze zmianą koloru tekstu Mam kod: <? header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); ?> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/> <title>Zbanowani gracze na serwerze</title> </head> <body> <?php // change these things $server = ""; $dbuser = ""; $dbpass = ""; $dbname = ""; mysql_connect($server, $dbuser, $dbpass); mysql_select_db($dbname); $result = mysql_query("SELECT * FROM banlist ORDER BY time DESC"); echo "<table width=70% border=1 cellpadding=5 cellspacing=0>"; echo "<tr style=\"font-weight:bold\"> <td>Nick</td> <td>Powod</td> <td>Admin/Mod</td> <td>Czas banu</td> <td>Czas odbanowania</td> </tr>"; while($row = mysql_fetch_assoc($result)){ if($col == "#FFFFFF"){ $col = "#FFFFFF"; }else{ $col = "#141414"; } echo "<tr bgcolor=$col>"; echo "<td>".$row['name']."</td>" ; echo "<td>".$row['reason']."</td>" ; echo "<td>".$row['admin']."</td>" ; echo "<td>".date("d M, Y g:ia",$row['time'])."</td>" ; if($row['temptime'] == "0"){ echo "<td>PERM</td>"; }else{ echo "<td>".date("d M, Y g:ia",$row['temptime'])."</td>"; } echo "</tr>"; } echo"</table>" ?> </body></html> Chciałbym zmienić kolor czcionki na biały Proszę o pomoc i z góry dziękuje |
|
|
-gimp27- |
![]()
|
Goście ![]() |
przepraszam ale wpisałem kod w spoiler i jest on nie widzoczny
tu jest kod:
Przepraszam ale nie wiedziałem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
W PHP nie koloruje się tekstu, robi się to w HTML a na obecną chwilę zaleca się stosować CSS.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
-gimp27- |
![]()
|
Goście ![]() |
To co mogę zrobić by tekst był biały
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastosować znaczniki odpowiednie i "ostylować" to w CSS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:52 |