![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 2 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
jak zrobić coś takiego? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To robi samo Google.
Bodajże na podstawie liczby trafień w wyszukiwarce i po linkach na stronie głównej. -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety ale Shido ma rację. Nie mamy wpływu na to co znajduje się w linkach do witryny chociaż nie wiem dlaczego. Ja w tym miejscu mam taki burdel, że szkoda gadać :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 8 Dołączył: 21.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co z sitemap ?
![]() -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam site map ale nawet ona nie działa na te linki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest generowanie wedle trafności i ilości odwiedzin danej witryny, można je usuwać/"przesuwać do dołu". Całość w narzędziach developerskich, ale jak koledzy napisali linki się same dodadzą z czasem istnienia witryny. ;-)
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 17 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewny nie jestem, ale może da się wspomóc to pozycjonowanie przez przyjazne linki na kategoriach, i obecność w sitemap kategorii z dużym priorytetem
Ten post edytował szalek01 27.09.2012, 21:11:19 -------------------- PDO nie gryzie....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I tak wszystko się rozchodzi o pozycjonowanie, więc jak chcesz taki bajery to po prostu pozycjonuj stronę.
Mam witrynę od 4 lat ma 6 podstron z 8 w takiej liście, średni 4-8 osób uników dziennie, nie ma sitemapy zwykła prosta strona. Podejrzewam, że może pomagać generowanie podstron strony jaką chcemy dodać do takiego menu, bo 5 z tych 6 ma swoje podkategorie itd. + strona główna która jest jedna i statyczna, ale jest główna więc pewnie dla tego wylądowała na 1 miejscu. ;-) Ofc na niektórych frazach się pojawiają, a na niektórych nie... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2013 Skąd: Kielce/Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ShadowD
I tak wszystko się rozchodzi o pozycjonowanie, więc jak chcesz taki bajery to po prostu pozycjonuj stronę. - a to dziwne bo moja strona ma ponad 6 miesięcy ,nie była pozycjonowana w ogóle i też mam te odnośniki... sztuk 10 ![]() teraz nawet więcej, ponieważ zaczynam coś tam pisać na blogu a ponieważ to Wordpress to chyba szybciej indeksuje Zastanawia mnie czy pozycja bloga podniesie pozycje strony głównej, jeśli zamieszczę tam odnośniki (slowa kluczowe,frazy, tagi) lub zróbię opcję "czytaj więcej z przekierowaniem na bloga http://prntscr.com/24bdci Ten post edytował shmit 15.11.2013, 16:59:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:46 |