![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zainstalowałem u siebie CKEditor http://cksource.com/ckeditor i chciałbym wyrzucić z niego kilka funkcji, na tej stronie http://docs.cksource.com/CKEditor_3.x/Deve...s_Guide/Toolbar znalazłem poradnik, w którym jest napisane co za co odpowiada, lecz nie wiem gdzie jest ten kod, lub gdzie mam go umieścić, tak więc proszę o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Przecież kilka pozycji w menu, do którego podałeś link, jest Setting Configurations, na podstawie której zapewne instalowałeś, a tam napisane jasno, że w pliku konfiguracyjnym config.js, lub też w pliku, gdzie dołączony jest kod edytora. W tym wypadku używasz kodu np.:
Ten post edytował Kshyhoo 19.07.2012, 06:23:34 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam to wkleić do configu ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Czytaj ze zrozumieniem.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Ale ja nie mam takiego pliku / kodu.
|
|
|
![]()
|
|
To jakim cudem Twój skrypt działa?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Ja pobrałem paczkę z tej strony i wrzuciłem na FTP i tyle.
|
|
|
![]()
|
|
To może jeszcze raz: w katalogu głównym edytora jest plik konfiguracyjny. Kod (przykładowy), który podałem, jak widać jest w pliku, w którym inkludowany jest edytor...
To tyle, powodzenia. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Jeżeli chodzi o plik config.js to u Mnie wygląda tak
Odświeżam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz poradnik, w którym jak sam napisałeś w temacie wszystko jest opisane, ~Kshyhoo pomógł znaleźć lokalizację pliku konfiguracyjnego, a więc do dzieła.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:33 |