![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie: Jaka funkcja jest odpowiedzialna za utworzenie nowej podstrony przez użytkownika? Wiem, trochę to niezrozumiałe, więc: Chodzi mi o to, że jak użytkownik wypełni formularz, w którym podaje się nazwę gry i opis to zostanie utworzona podstrona /nazwa_gry.php na której będzie znajdował się opis. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Funkcja może zwać się newPage(), również nowaStrona()... stronaUsera() to też dobra nazwa.
PS. czy to pokolenie dzieci Neostrady weszło w erę zabawy kodem? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj to w taki sposób...
o to chodziło? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
damianpsp2000, tak, o to chodziło. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, spoko:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten kod można zastąpić jedną funkcją - file_put_contents(...).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 49 Dołączył: 3.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest brnięcie w ślepy zaułek!
Nie tworzy się nowego pliku, ale dane zapisuje w bazie danych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.08.2025 - 01:48 |