![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mój problem polega na tym, że muszę zrobić wybieranie daty (dzien, miesiac, godzina) i to musi być w ten sposób mam liste select i 3 optiony:
i jeżeli user wybierze np. opcję 1 to przedział czasowy od teraźniejszej daty musi być nie mniejszy niż 3h i nie większy niż 12h, reszta analogicznie się zwiększa - chcę zaznaczyć, że po wybraniu selecta ten przedział czasowy do wybrania musi pokazać się bez przeładowywania strony... Dzięki z góry! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok. A tak poza tematem to o co się rozchodzi ? Masz do nas jakieś pytania ?
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Ja podam Ci przykład, bo nie wiem dokładnie, co chcesz osiągnąć:
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 06:08 |