![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2012 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem nie umiem znaleźć informacji na temat jak wyciągnąć wszystkie rekordy o nazwie "K" może dokładniej opisze o co mi chodzi.
Muszę na stronie wyświetlić Imie, Wiek, Miasto, Płeć chodzi o to że płeć jest podzielona na "K" i "M" jakim sposobem wyciągąć same "K" lub same "M" Z Góry Dziękuje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
WHERE bleble='K'
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2012 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można coś dokładniej gdyż nie siedzę w PHP i MySQL a pilnie potrzebuje takiego czegoś.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dostałeś hasło, pod którym masz szukać. Czas na własną inwencję. Po za tym, to forum o PHP (jak sama nazwa wskazuje), a nie dla wróżbitów. Nie wkleiłeś kodu ani struktury bazy danych, skąd mamy wiedzieć, jakimi nazwami funkcji, tabel, itp operujesz?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Poradziłem sobie Dziękuje za pomoc... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 4 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli już korzystasz z mysql_fetch_array to możesz używać też nazw $row["nazwa"].
|
|
|
![]()
|
|
Tak wiem. ale myślę że operowanie liczbami jest prostsze nie trzeba wpisywać nazwy tabeli...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:37 |