![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem początkującym użytkownikiem i dopiero stawiam swoje pierwsze kroki w świecie MySQL-a. Podczas instalacji MySQL wszystko przebiega sprawnie, natomiast przy konfiguracji mam problem gdyż po naciśnięciu "Execute" konfiguracja zatrzymuje sie na 3 kroku i wyskakuje błąd. W usługach wyskakują mi następujące błędy: - Plugin 'InnoDB' init function returned error. - Plugin 'InnoDB' registration as a STORAGE ENGINE failed. - Unknown/unsupported storage engine: INNODB Co z tym zrobic ? Dodam tylko, że system który posiadam to niestety Windows 7 Home Premium. BARDZO PROSZĘ O POMOC I Z GÓRY DZIĘKUJĘ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam osobiście używam środowiska Xampp (mysql+server). Nie jest to konkretna odpowiedź na Twoje pytanie ale może skorzystasz. Też mam windows 7 i działa.
Ten post edytował Wertas 21.02.2012, 17:58:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:16 |