![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem mam następujący... Studiuję informatykę, I semestr. Mam jakieś 2 godziny, żeby oddać pracę z programowania. Niestety, tego języka nie ogarniam... 6 zadań, które muszę robić, ktoś już tutaj wrzucał (http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t167092.html), ale odpowiedzi nie było, czemu się nawet nie dziwię
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO wychodzę z takiego samego założenia co ludzie w tamtym temacie. Jeżeli nie umiesz, nie rozumiesz, to się tego nie podejmuj, bo to nie ma sensu. Tam nie ma na co cię nakierować, bo wszystko jest tak banalnie proste że przy odrobinie wyobraźni i samo zaparcia nawet gotowce byś znalazł, już nie wspominając o tym że mógłbyś się tego nauczyć. Nie prawię ci morałów, nawet nie chcę. Jedynie cię uświadamiam, że się nie nadajesz. Jeżeli nawet w dwa tygodnie nie opanowałeś wiedzy, która pozwoliłaby ci na zapisanie najprostszej funkcji która sumuje jakieś podane parametry, to niestety, programowanie to nie gry komputerowe..
Tak jak w tamtym temacie pisali, posiadając wiedzę z jakiego kolwiek języka, podstawowe rzeczy w większości języków jest się w stanie napisać, a to są podstawy. Nie jestem moderatorem, ale nie wróże temu tematowi świetlanej przyszłości. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj się z Tobą niestety zgodzę. Nie zgodzę się jednak z tym, że przez dwa tygodnie nie opanowałem materiału. Z powodu życia prywatnego zabrałem się za to wczoraj. Nie miałem na czym niestety tego robić, i dopiero jakieś 2 godziny temu pożyczyłem z wielkim bólem laptopa, żeby mieć na czym pracować! Zjebałem, po prostu. Przyznaję się bez bicia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Nie ma co szaleć, przełóż termin - zajrzyj do kursu, w zadaniach są naprawdę absolutne podstawy. Nie ma co się załamywać (o ile faktycznie masz zamiar jednak skończyć te studia), należy wziąć się w garść i zacząć się uczyć na własną rękę. Bo, wierz lub nie, na studiach nikt Cię programowania nie nauczy - nauczyć musisz się sam. Do pomocy masz lepszych/gorszych prowadzących, jednak wszystko i tak zależy wyłącznie od Ciebie.
Na forum możesz liczyć na pomoc, jednak najpierw wymagamy "wkładu własnego" ![]() No i przede wszystkim: Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 15:29 |