![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z zapamiętywaniem wartości w sesji. Mam formularz z 4 polami, w których wpisuję datę. Następnie robię zapytanie do bazy danych i wyświetlam rekordy w ilości 25 na stronę. Jeśli w/w. 4 pola są puste, to nie ma problemu. Jednak jeśli chociaż jedno z nich posiada jakąkolwiek wartość, to na drugiej podstronie i dalszych podstronach wyświetla się zapytanie, tak jakbym nie wprowadził żadnych danych do formularza. Oto mój kod:
oraz zapytanie do bazy danych
Mam nadzieję, że ktoś ma pomysł, jak to przerobić, aby działało tak, jak powinno. P.S. Dzięki za szybkie zamknięcie poprzedniego tematu. Nawet nie zdążyłem wyedytować. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A inicjujesz jakoś sesje? w kodzie tego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Wyświetlasz sobie to, co przechodzi z formularza do sesji? Coś w stylu:
Ten post edytował Kshyhoo 28.12.2011, 21:12:15 |
|
|
![]()
|
|
Miałem taki kod do wyświetlenia:
Wyświetlałem też treść polecenia sql i na pierwszej podstronie było ok, a na kolejnych przypisywał już domyślne wartości, tak jakbym w ogóle nie wysłał wartości w formularzu. |
|
|
![]()
|
|
Sprawdzaj, co przechodzi po wysłaniu formularza. Kodu formularza nie podałeś, więc mogę jedynie przypuszczać, że dane nie przechodzą.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Problem z czytaniem tematów do których się odsyła. Czy prosiłem o zakładanie nowego wątku?
Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek Jeszcze jeden taki wybryk a dostaniesz moderkę na tydzień.
Powód edycji: [wookieb]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:59 |