![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Byłoby to bardzo pożądane jak dla mnie, jak wiadomo zawiść ludzka nie zna granic, czasami chciałbym by ktoś mi, lub ja komuś mógł wpłacić bez konieczności wymieniania się danymi, oczywiście w bazie serwisu były by te dane i w razie oszustwa były by podejmowane odpowiednie kroki, myślę że wielu by było zadowolonych gdyby znaleźli serwis naprawdę dbający o jakąś prywatność a nie "dane trochę poufne" jak teraz.
Niezależnie czy jest to bank, czy portfel elektroniczny, chciałbym móc poczytać o czymś pozwalającym na zachowanie poufności, wielu ludzi pewnie również, nie każdy jest fanem dawania siebie podglądać jak na facebooku, a to coś gorszego, bo pozwala się podglądać najbardziej intymną sferę ![]() Znalazłem niedawno Bitcoin - ktoś testował? Ale niepokoi mnie to że mają tam "walutę niezależną od realnych", więc wolałbym coś raczej typu paypal, ale z zakryciem danych nadawcy, lub odbiorcy jeśli tego sobie nie życzy. Znacie inne podobne serwisy? Może masz jakieś własne doświadczenia w tym temacie? Pozdrawiam. Ten post edytował Tho 17.11.2011, 22:49:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:23 |