![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2011 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam problem dość ważny i pilny i zaciołem się...
Pokazuje mi błąd Cytat Warning: include(mail?t=strony.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/xxx/index.php on line 292 Warning: include(mail?t=strony.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/xxx/index.php on line 292 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'mail?t=strony.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/xxx/index.php on line 292 to część tego pliku i linijki 292 linijka 292 to dokładnie to: include("$_GET[id].php"); co tu jest nie tak ? kombinowałem już i nic ;/
Odpowiada to jako formularz po wypełnieniu pul kliknięciu wyślij właśnie pojawia się ten błąd i to nagle bo nie ingerowałem w pliki Proszę o pomoc! Ten post edytował nospor 23.09.2011, 13:00:53
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Trochę spowolnimy Twój pilny problem
Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek edit: przenosze na przedszkole. ps: a masz plik o nazwie: mail?t=strony.php raczej wątpie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2011 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takowy plik mstrony.php oraz mail.php
Ten post edytował WeRwY 23.09.2011, 13:06:11 |
|
|
![]()
|
|
Ja się pytam o: mail?t=strony.php bo takowyż plik zapodajesz do include.
|
|
|
![]()
|
|
Nie nie mam takiego pliku.
Jedynie mail.php oraz mstrony.php Poniżej podaje kod tych o to stron mstrony.php Kod http://wklej.org/id/598414/ mail.php Kod http://wklej.org/id/598415/
|
|
|
![]()
|
|
Jak ty nic nie kumasz.... dobrze, napiszę wprost:
W linku w parametrze ID przekazujesz taką o to wartość: mail?t=strony To nie w include leży problem, tylko w tym, że w id przekazujesz durną wartość. Czy tak cięzko się domyślić mając na dodatek moje cenne i wspaniałe wskazówki? Teraz patrzymy na Twój kod i co widzimy: index.php?id=mail?t=strony totalna bzura. Jak chcesz w linku przekazać więcej parametrów to się używa & a nie ? index.php?id=mail&t=strony |
|
|
![]()
|
|
Nie skomentuje siebie.
Dziękuję, ale nie śpię już 2 noc, i jestem 100% przekonany że to rozkojarzenie i niedopatrzenie jest spowodowane zmęczeniem. Jeszcze raz dzięki!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:17 |