![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Znalazłem w necie że swój problem mogę rozwiązać w ten sposób.
Zmieniłem tabelę i pola ale nie jest to chyba dobrze coś zapisane bo mi się nie wyświetla tylko wyrzuca tekst skryptu. Jestem słaby i się szkolę. <? session_start(); require('conn.php'); $query = mysql_query('SELECT x_dod_przyczyny.Opis, x_dod_przyczyny.Id FROM x_dod_przyczyny'); echo '<select name="x_dod_przyczyny.Id">'; while($dane = mysql_fetch_row($query)) { echo '<option value="'.$dane[1].'">'.$dane[0]. '</option>'; } echo '</select>';' ?> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Po raz kolejny brak bbcode mimo próśb, gróźb i ostrzeżeń.
Zamykam i dodaję kolejną moderkę. Gdy wyrazisz chęć używania bbcode zapraszam na PW a i jeszcze jedna ważna sprawa: [SQL][HTML][PHP]HTML PHP i SQL Tagi to nie tytuł Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:45 |