![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Skąd: Hamburg DE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ma sobie taki skrypt
niestety ale style.border nie chce działać mi pod IE a co za tym idzie przepuszcza przez submit. Czy jest jakies rozwiazanie tego problemu?
Powód edycji: [Daiquiri]: Poprawiam temat. Otwieram.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Proszę zapoznać się z tematem: Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym radził także zapoznać się z poleceniem document.getElementById()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Skąd: Hamburg DE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłam tak:
i teraz już wogole nie chce działać ![]()
Powód edycji: [Ociu]: poprawiłem bbCode
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznijmy od tego, że to Twój kolejny temat z serii "nie radzę sobie z tą samą walidacją w JS", więc może powinnaś rozważyć zapłacenie komuś bardziej obeznanemu w temacie za napisanie takiej pierdółki?. No chyba, że chcesz się nauczyć JS ale wtedy powiem krótko - nie tędy droga... poczytaj parę poradników o tym jak poprawnie pisać skrypty w JS, jak sprawdzać warunki(nawet głupim alertem) i debugować zmienne. I dopiero po kilku dniowym seansie z tutorialami przyjdź i pytaj...
ps. zacznij od różnicy pomiędzy == a != w linii 17.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj kurs: http://doman.art.pl/kursjs/
Naprawdę wystarczy poczytać kilka wątków i będziesz wiedziała że to proste. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@CuteOne - nie sztuka dać komuś $$ za wykonanie 'dzieła' sztuką jest wykonanie tego przez samą siebie.
@potreb - dzieki za link - to jest chyba najprostszy kurs jaki przeczytałam w sieci - pozostałe kursy jakie czytałam to troszkę napisane językiem fachowców po politechnice. Mam nadzieje że w końcu pokonam tą walidacje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Ja proponuje w aby zacząć używać odpowiednich znaczników bbCode. HTML jest do HTML, a javascript do javascript.
|
|
|
![]()
|
|
Wiecie co chłopacy....
jedyny błąd jaki powodował że skrypt pod IE wariował to źle napisana zmienna:
a powinno być:
Wystarczyło że brakowało spacji i IE sobie nie radził a Mozilla akceptowała. ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:41 |