![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam różne adresy e-mail na stronie (redakcja.php), np: ja@o2.pl bronx@wp.pl baran@tlen.pl jurek@o2.pl itd i teraz jak zrobić, żeby po naciśnięciu na któryś z nich przeniosło adres do odpowiedniego pola (adresat) w formularza który znajduje się NA INNEJ PODSTRONIE ![]() mam nadzieję, ze zrozumieliście o co mi chodzi pozdrawiam i z góry dziekuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik adresy.php:
Plik form.php:
To taki najprostszy z możliwych przykład, ale myślę, że zrozumiesz ideę działania. PS. Pisane z głowy. -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zdublowany.
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=18194 Zamykam i upominam. Następnym razem będzie +1 ostrzeżenie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:49 |