![]() |
![]() |
-Prawus- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
parę dni temu wystartował serwis prizers.pl w którym jest możliwość zapraszania osób, nvm. Potrzebuje skryptu/formularza(nie znam sie dobrze na tym) który będzie logował się na strone, moje konto a nastepnie wysyłał emaila za pomocą formularza który jest na stronie prizers.pl. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomyliłeś działy, to się nadaje do giełdy.
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witam, parę dni temu wystartował serwis prizers.pl w którym jest możliwość zapraszania osób, nvm. Potrzebuje skryptu/formularza(nie znam sie dobrze na tym) który będzie logował się na strone, moje konto a nastepnie wysyłał emaila za pomocą formularza który jest na stronie prizers.pl. ![]() Szukasz jelenia, który zrobi ci spam-boota? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
-Prawus- |
![]()
|
Goście ![]() |
chyba źle się zrozumieliśmy.
Po prostu chcę zrobić stronę z zaproszeniami na ten serwis. Coś w tylu : http://www.zaproszenialockerz.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Łamiesz regulamin tego czegoś. Poza tym zastanów się człowieku. Publiczna prośba o spam bota. Coraz bardziej żałośni są Ci złodzieje.
Zamykam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:14 |