![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Zrobiłem obrazek, który ma być wyświetlony w całym rozmiarze strony ( tak jakby tło) i teraz jakie musi mieć rozmiary aby był tak samo widoczny we wszystkich rozdzielczościach ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co my, koncert życzeń? Może naucz się CSS i pogadamy?
A zresztą, raport idzie do moda. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
google -> css background image scale
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozdro dla użytkowników tego forum. Myślałem że forum jest od zadawania pytań...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 5 Dołączył: 24.08.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak napisał @wookieb niestety działa to tylko w CSS3 (najnowsze przeglądarki).
http://css-tricks.com/perfect-full-page-background-image/ Tutaj masz jeszcze za pomocą "sztuczek" CSS oraz jquery ;D |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Cytat pozdro dla użytkowników tego forum. Myślałem że forum jest od zadawania pytań... A ja wiem, żę forum jest od pomagania a nie odwalania roboty za kogoś. Dostałeś to co chciałeś, mamy kopiować treść z innych stron bo tobie się nie chce poklikać? A to ja myślałem, że od tego Ty jesteś. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
pozdro dla użytkowników tego forum. Myślałem że forum jest od zadawania pytań... My również pozdrawiamy - a nawiasem mówiąc, masz chyba wypaczone pojęcie: Forum dyskusyjne -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest forum tematyczne... konsultacja / pomoc / nakierowanie teoretyczne... Od tego jesteśmy.
Jeżeli kolega chce zadawać pytania dot. podstaw to zapraszam do odwiedzenia jakże wartościowej strony: http://www.google.pl - tam mozesz pytać o takie sprawy... I wiesz co Ci powiem? Zazdroszcze temu systemowi, ze nie wie z kim ma do czynienia bo takiemu jak Ty nawet on powinien odmówić posłuszeństwa! Ale wlasciwie co to za roznica; i tak z tego nie korzystasz. -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:19 |