![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-miki23- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak zrobić w php tak żeby było widać jak zoztaje narysowana linia, coś w stlu takiej animacji?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To ma być linia, czy animacja?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
-miki23- |
![]()
|
Goście ![]() |
chodzi o to ze chce narysować linie z kwadracików tak żeby było widać po kolei jak ona jest rysowana
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jeżeli chodzi o animację, PHP się do tego nie nadaje... no chyba, że chcesz odświeżać stronę co chwilę. Ale w połączeniu z JavaScript jak najbardziej.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Do tworzenia - tak, ale z postu miki23 wnioskuję, że on chce widzieć tworzącą się linię w PHP. A tak się nie da.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:12 |