![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Gdzieś znalazłem taki oto kawałek kodu: Niestety, po dołączeniu tego kodu na stronę, mimo, że ikonka się pojawiła, to po jej naciśnięciu nic się nie dzieje. A powinno być tak, że piszący na forum po kliknięciu na ten "przycisk" od razu ma w polu pisania posta gotowe znaczniki B. Co tu brakuje? Bardzo proszę o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co się dziwisz, że nie działa jak to jest po pierwsze z błędem a po drugie wycinkiem z czegoś.
Zerknij tutaj: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=171070&hl= |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że potrzebna jest jakaś funkcja.. lecz, gdy wklejam ją do mojego pliku - to niestety nie działa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mimo, że zrobiłem tak:
to nadal jest to samo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) -> ikonkę widać, lecz po naciśnięciu nic się nie dzieje... //edit ok-już wiem, w czym tkwił błąd. @ylk - thx! Ten post edytował roobik 1.03.2011, 23:00:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:26 |