![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie! Mam nadzieję że znajdę odpowiedź na tym forum. A więc tak. Mam taki oto skrypt:
Wszystko ładnie działa. Ale chciałbym aby uwzględniał on także to jaki jest dzień. Aby do każdego dnia tygodnia przypisać różne godziny w których ma czytać dany plik. Kombinowałem, czytałem, szukałem ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Proszę o pomoc w tym temacie. Dziękuje z góry i pozdrawiam serdecznie!
Powód edycji: [Daiquiri]: Poprawiłam temat
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Po pierwsze, skoro to forum traktujące o php, więc problemy są ze skryptami php... nie musisz pisać tego w tytule - tytuł musi odzwierciedlać problem.
Co do skryptu - pierwsza podpowiedź: pobierasz informacje o godzinie: Pobierz też o dacie - date(). Jak? Sprawdź a z problemami wróć do tego wątku. Ten post edytował Kshyhoo 29.01.2011, 14:09:40 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Temat przenoszę do przedszkola i zamykam. Jak wymyślisz dla niego odpowiedni tytuł - odpowiadający konkretnie problemowi,prześlij go do mnie na PW to odblokuję.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:14 |