![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dawno zaczęłam się bawić funkcję CURL(), którą zresztą bardzo polecam
![]() Jeżeli chodzi o mój problem to wygląda on następująco. Mam dwa pliki tekstowe, w jednym są linki a w drugiej domeny ze słowami kluczowymi. Programik bardzo ładnie to łączy linijka po linijce w wyniku otrzymuje coś takiego: url1::domena1::słowo1 url2::domena1::słowo1 url1::domena2::słowo2 url2::domena2::słowo2 curl loguje mnie bez problemu na stronę stalinka, i teoretycznie dodaje te linki w panelu użytkownika. Teoretycznie gdyż po odświeżeniu strony mam tylko dodane następujące linki: url1::domena2::słowo2 url2::domena2::słowo2 Tak jest zawsze, niezależnie od ilości tych linijek. Przy czym jako ciekawostkę dodam, że fragment który odpowiada za dodanie nowego projektu (wraz z tym linkiem działa). W skutek czego mam wszystkie projekty utworzone typu domena1, domena2 ale tylko anchory tej ostatniej domeny są dodane. Próbowałam na jednym url, żeby pozbyć się pętli ale efekt był ten sam. A teraz fragment kodu odpowiadający za dodanie:
Mam nadzieje że za bardzo nie zagmatwałam tego, problem znając programowanie pewnie okaże się banalny. Wystarczy że ktoś rzuci na to świeżym spojrzeniem. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc ![]() Problem rozwiązany |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:17 |