Jeżeli chodzi o mój problem to wygląda on następująco.
Mam dwa pliki tekstowe, w jednym są linki a w drugiej domeny ze słowami kluczowymi.
Programik bardzo ładnie to łączy linijka po linijce w wyniku otrzymuje coś takiego:
url1::domena1::słowo1
url2::domena1::słowo1
url1::domena2::słowo2
url2::domena2::słowo2
curl loguje mnie bez problemu na stronę stalinka, i teoretycznie dodaje te linki w panelu użytkownika.
Teoretycznie gdyż po odświeżeniu strony mam tylko dodane następujące linki:
url1::domena2::słowo2
url2::domena2::słowo2
Tak jest zawsze, niezależnie od ilości tych linijek. Przy czym jako ciekawostkę dodam, że fragment który odpowiada za dodanie nowego projektu (wraz z tym linkiem działa).
W skutek czego mam wszystkie projekty utworzone typu domena1, domena2 ale tylko anchory tej ostatniej domeny są dodane.
Próbowałam na jednym url, żeby pozbyć się pętli ale efekt był ten sam. A teraz fragment kodu odpowiadający za dodanie:
//print "Nie ma projektu"; $post='link='.$slowa[0].'&anchor='.utf_to_iso($slowa[2]).'&nowa_grupa='.utf_to_iso($slowa[1]).'&zapisz=DODAJ'; } else{ //print "Jest projekt"; $post='link='.$slowa[0].'&anchor='.utf_to_iso($slowa[2]).'&id_grupy='.$select[$slowa[1]].'&zapisz=DODAJ'; } curl_setopt($sessions, CURLOPT_URL,'http://www.statlink.pl/148,twoje-linki#srodek'); curl_setopt($sessions, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($sessions, CURLOPT_POSTFIELDS, $post); curl_setopt($sessions, CURLOPT_HEADER, 1); curl_setopt($sessions, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); curl_exec($sessions);
Mam nadzieje że za bardzo nie zagmatwałam tego, problem znając programowanie pewnie okaże się banalny. Wystarczy że ktoś rzuci na to świeżym spojrzeniem.
Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc

Problem rozwiązany