![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probowalem juz tyle i sam sobie jednak nie poradze. Mam folder /htdocs/vhosts a w nim foldery.
Chcialbym, aby przy wpisywaniu nazwa.domena.com ustawialo folder /htdocs/vhosts/nazwa jako folder glowny? tego aliasu. -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj mam linka w sam raz dla Ciebie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam srodkowy palec w sam raz dla Ciebie.
Od wczoraj sie meczylem z manualem i nic z tego. -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat A ja mam srodkowy palec w sam raz dla Ciebie. Troche kultury dziecko.
Regulamin forum wymaga, aby pokazywać niedziałające fragmenty kodów, zartem rusz swój tyłek i pokaż co i jak zrobiłeś. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A ja mam srodkowy palec w sam raz dla Ciebie.
Ale ja go niechce, więc go schowaj albo daj komuś innemu. Cytat Od wczoraj sie meczylem z manualem i nic z tego.
To coś się kiepsko starałeś. Od linka, który Ci podałem wystarczy JEDEN RAZ kliknąć i kawałek przewinąć aby dotrzeć do czterolinijkowego przykładu, który wyjaśnia jak zrobić to z czym ty sobie nie poradziłeś. Jakbyś był grzeczniejszy i powiedział, że nie znasz angielskiego, czy cokolwiek innego to jeszcze bym Ci mógł pomóc jakoś konkretniej, ale teraz to już Ci więcej nie pomogę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Regulamin forum wymaga, aby pokazywać niedziałające fragmenty kodów, zartem rusz swój tyłek i pokaż co i jak zrobiłeś
Ciekawe jak mam pokazac konkretnie kiedy konkretow nie mam. Probowalem na rozne z sposoby ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Probowac wyciagac przy uzyciu modRewrite nazwe wpisanego aliasu i wstawiac go w documentRoot ? -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:58 |