![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Skąd: Stargard Szczeciński Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piona!
Na zaliczenie z programowania komputerów I + programowanie dynamicznych dokumentów HTML piszę system ankiet online, oczywiście zacząłem od pisania statycznych dokumentów HTML. I właśnie czekam na Wasze sugestie/propozycje, http://positum.com.pl/projekt/index.html . Dodam, że całym system zostanie napisany w języku Python ( framework Django OOP ). System będzie darmowy, dostępny dla każdego. Dodam jeszcze tylko, że pliki html są przystosowane na razie do FireFox'a, fixowac będę za jakiś czas. I czekam na Wasze opinie, liczę na Was! PonuryKurczak!
Powód edycji: [Cysiaczek]: strtolower($title)
-------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co prawda nie jestem specem, ale ogólnie wygląd mi się podoba. Jedynie zmieniłbym co następuje:
- pole checkbox - za szerokie i nieładnie "sklejone" z przyciskiem - linki menu powinny być aktywowane po najechaniu na obszar prostokąta a nie samego tekstu - ramki postów nie mają ustawionego border-bottom - wygląda to jak by było niezamierzone -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Skąd: Stargard Szczeciński Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co prawda nie jestem specem, ale ogólnie wygląd mi się podoba. Jedynie zmieniłbym co następuje: Cześć,- pole checkbox - za szerokie i nieładnie "sklejone" z przyciskiem - linki menu powinny być aktywowane po najechaniu na obszar prostokąta a nie samego tekstu - ramki postów nie mają ustawionego border-bottom - wygląda to jak by było niezamierzone - border-bottom nie użyłem celowo, nie lubię zamykać tekstu, ta wolna przestrzeń mi się podoba ![]() - z menu, może masz rajcę, zaraz zobaczę jak będzie wyglądać po dodaniu pseudo klasy do meta znacznika <li></li> - pomyśle nad tym Dodam, że nie jestem grafikiem - ikony pobieram z iconfinder.com + panel nie został skończony, dziś nie mam już siły Posłuchałem się Ciebie, dodałem podświetlanie + dodałem rozwijanie/zwijanie panelu logowania ![]() Ten post edytował kur3k 26.10.2010, 22:30:08 -------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:27 |