![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam nadzieje że chociaż tutaj mi ktoś pomoże bo nigdzie mi nikt nie może udzielić odpowiedzi i rozwiązać mojego problemu. Dodam na początku że na php sie nie znam. A więc: Posiadam php fusion(w najnowszej wersji) i chciałem aby uzytkownik podczas dodawania newsa mógl skorzystać z bbcode. Skorzystałem z tego tematu: http://www.php-fusion.pl/forum/viewthread....thread_id=23235 i wszystko działało pikęnie dopóki niezoriętowałem się że gdy akceptuje newsa z np. takim kodem
Kod #include <iostream> using namespace std; int main() { int tablica[5],i,wynik=0; for(i=0;i<5;i++) { cout<<"A["<<i<<"] = "; cin>>tablica[i]; wynik = wynik+tablica[i]; } cout<<"Wynik: "<<wynik<<"\n"; system("PAUSE"); } to na stronie głownej pojawia sie taki: Kod #include using namespace std; int main() { int tablica[5],i,wynik=0; for(i=0;i<5;i++) { cout<<"A["< cin>>tablica[i]; wynik = wynik+tablica[i]; } cout<<"Wynik: "< system("PAUSE"); } Jak widać problem tkwi w tym że ucina mi kawałek kodu. Jak pisze newsa i daje podgląd to wszystko jest w porządku. Mam nadzieje że pisze w dobrym miejscu, jeśli nie to prosze o przeniesienie postu a nie usuwanie. Bardzo prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Mam nadzieje że chociaż tutaj mi ktoś pomoże bo nigdzie mi nikt nie może udzielić odpowiedzi Pewnie dlatego ze piszesz gdzie popadnie nie patrzac co mozna publikować w danym dziale..... przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:55 |