![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest sposób żeby oszukać widza i żeby on widział stronę np. www.tekst.pl kończącą się pod samo .pl ? A pierwotnie strona jest pod jakiś darmowy hosting ?
Lub czy istnieje jakiś darmowy hosting pod .pl na jakiś np. tydzień lub kilka dni, a potem trzeba płacić? Ten post edytował Arwina 14.08.2010, 20:29:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieją darmowe hostingi, na których można zaparkować własną domenę. Pozostaje tylko pytanie po co chcesz to robić? To co opisałeś brzmi jak plan stworzenia jakiejś strony-widmo, która ma zniknąć bez śladu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zobaczyć czy strona będzie dawała dochody przez ten określony czas kilku dni. Jeśli są takie strony proszę o ich podanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na przykład 000webhost.com umożliwia podpięcie własnej domeny, ale musisz ją pierw wykupić - domen krajowych i globalnych nikt nie rozdaje za darmo(chyba, że interesuje Cię domena .tk lub .co.cc).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Większość hostingów udostępnia bezpłatny okres próbny na zazwyczaj 14 dni.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem jak się za to zabrać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hostingi dają darmowy test na 14 dni, dają nawet darmowe miejsca w ogóle, ale rejestratorzy domen zwykle nie;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 21 Dołączył: 21.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czasami sa promocje i domene pl mozna miec za free, ale bardzo rzadko, ale za to domeny eu czesto bywaja darmowe, ja juz mam takich domen (darmowych eu) kolo dziesieciu, wszystkie w netart - nazwa.pl
![]() Oczywiscie piszac darmowe, mam na mysli pierwszy rok, bo przedluzenie na kolejny rok to juz wydatek ~200zl. Ale czy wydatek 12zl za .pl to wielkie pieniadze? przez rok zdarzysz zobaczyc, czy twoj 'interes' jest dochodowy, a jak nie to nie musisz przedluzac. Tam trzeba sprawdzac, oni maja fajne promocje. "Nie wiem jak się za to zabrać. " - wejsc na strone i sie zarejestrowac, zamowic to co cie interesuje i podpiac domene. Ten post edytował cros 14.08.2010, 22:17:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 01:42 |