Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Hosting HTML
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Arwina
Czy jest sposób żeby oszukać widza i żeby on widział stronę np. www.tekst.pl kończącą się pod samo .pl ? A pierwotnie strona jest pod jakiś darmowy hosting ?
Lub czy istnieje jakiś darmowy hosting pod .pl na jakiś np. tydzień lub kilka dni, a potem trzeba płacić?
kipero
Istnieją darmowe hostingi, na których można zaparkować własną domenę. Pozostaje tylko pytanie po co chcesz to robić? To co opisałeś brzmi jak plan stworzenia jakiejś strony-widmo, która ma zniknąć bez śladu.
Arwina
Chce zobaczyć czy strona będzie dawała dochody przez ten określony czas kilku dni. Jeśli są takie strony proszę o ich podanie tongue.gif
kipero
Na przykład 000webhost.com umożliwia podpięcie własnej domeny, ale musisz ją pierw wykupić - domen krajowych i globalnych nikt nie rozdaje za darmo(chyba, że interesuje Cię domena .tk lub .co.cc).
erix
Większość hostingów udostępnia bezpłatny okres próbny na zazwyczaj 14 dni.
Arwina
Nie wiem jak się za to zabrać.
vokiel
Hostingi dają darmowy test na 14 dni, dają nawet darmowe miejsca w ogóle, ale rejestratorzy domen zwykle nie;)
cros
Czasami sa promocje i domene pl mozna miec za free, ale bardzo rzadko, ale za to domeny eu czesto bywaja darmowe, ja juz mam takich domen (darmowych eu) kolo dziesieciu, wszystkie w netart - nazwa.pl smile.gif
Oczywiscie piszac darmowe, mam na mysli pierwszy rok, bo przedluzenie na kolejny rok to juz wydatek ~200zl.
Ale czy wydatek 12zl za .pl to wielkie pieniadze? przez rok zdarzysz zobaczyc, czy twoj 'interes' jest dochodowy, a jak nie to nie musisz przedluzac.
Tam trzeba sprawdzac, oni maja fajne promocje.

"Nie wiem jak się za to zabrać. " - wejsc na strone i sie zarejestrowac, zamowic to co cie interesuje i podpiac domene.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.