![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
(Fanatycy Zenda i robienia z pirda obiektu mogą sobie darować ten temat.
![]() Dlaczego taki wstępniak? Gdyż chodzi mi teraz wyłącznie o wydajność. Wygodę pisania kodu/tworzenia aplikacji odkładamy na bok. Pokopałem trochę na Sieci, ale z konkretami na ten temat jest nieco krucho. Ok, przedstawię teraz problem: dwa listingi, pierwszy (pseudofunkcje, aby pokazać, o co pi-razy-drzwi mi chodzi):
drugi
I teraz pytanie za sto punktów - które z rozwiązań jest wydajniejsze, w jakich warunkach? Wygoda pisania, to osobna sprawa, proszę o nie perswadowanie mi, że to niewygodne, że to ble, czy coś. Guzik mnie to obchodzi. ![]() Jeśli chodzi o doświadczenia innych, to znalazłem tylko to: http://www.akbkhome.com/blog.php/View/77/i...l%3F.html#c1024 Co mnie szczególnie nie dziwi ze względu na konieczność przeszukiwania include_path. Ale i tak zaczynam teraz własne benchmarki. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:57 |