![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje skryptu takiego jak formularz kontaktowy który wysyła wiadomości na e-mail tylko chce żeby wysyłał je na moje GG. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Poszukaj klasy www2gg...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam widget od gadu-gadu:
http://www.gadudodatki.pl/webAplikacje/show/id/39077 -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam widget od gadu-gadu: http://www.gadudodatki.pl/webAplikacje/show/id/39077 niestety nie o to mi chodzi. Ja chcę takie coś żeby użytkownik mógł wpisać dowcip i żebym ja mu nie mógł odpisać i żeby było normalne okienko do wpisywania tego dowcipu bez żadnych dodatków. Poszukaj klasy www2gg... co to za strona? podaj pełny adres. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www2gg to nazwa klasy php a nie strony www.
na tym forum/gotowe rozwiązania>klasy, algorytmy, funkcje była inna klasa, działająca (!) bo sam sprawdzałem. |
|
|
![]()
|
|
To chyba sprawdzałeś bardzo dawno
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ale ja wiem ze to nazwa klasy. Chodziło mi o to ze nie działa mi link do pobrania tej klasy. Szukałem w Google i zawsze kiedy było do pobrania, był ten sam link i on mi właśnie nie działa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:28 |