![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Skąd: Goleniów (pod Szczecinem) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie.
Mam taki problem że muszę dynamicznie ładować plik JS Mam taki kod: Kod <script src="http://zrodlo.pl" type="text/javascript"></script> Potrzebuję by po kliknięciu bez przeładowania strony wgrał się od nowa plik JS oraz by odczytał parametr przekazy np. z php i wczytał się od nowa kasując starą instancję. Dla tych co korzystają ze skryptu * JQZoom Evolution 1.0.1 - Javascript Image magnifier chodzi o to by wgrywał się plik do przybliżania od nowa bez przeładowania całej strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sądzę, żeby dało się coś takiego zrobić. Nie możesz tego parametru po prostu pobrać używając ajaxa i przekazać do skryptu? Ew. mógłbyś część strony osadzić w iframe - wtedy przeładowałaby się tylko ta część i skrypt, który byś w niej osadził.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siara, że na to nie wpadłem:
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:09 |