![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z kategoriami, nie dodają się do tabeli "przedmioty1" tak wygląda mój skrypt do dodawania kategorii http://wklej.org/id/332478/. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Co mówi print_r?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwraca tablice ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
To może pokaż tą tablicę ?
|
|
|
![]()
|
|
Tak wygląda
Powód edycji: [Ociu]: dodałem bbcode
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Co mówi print_r? Daj na końcu skryptu:
i wklej wynik na forum... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Wkleiłem na koniec skryptu i nic się nie wyświetliło.
|
|
|
![]()
|
|
A użyłeś formularza?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Nie, jestem początkujący w sprawach php i mysql trochę rzeczy jeszcze nie rozumiem. Lecz staram się uczyć.
Teraz wkleiłem do formularza i tak samo nie było żadnych effektów ani błędów. Ten post edytował patrol114 12.05.2010, 12:10:07 |
|
|
![]()
|
|
No to użyj formularza. Po przeładowaniu strony, funkcja print_r wyświetli to, co zostało przesłane w tablicy POST (możesz w ten sprawdzić i inne tablice, jak GET czy SESSION).
EDIT. Ty masz to wkleić do skryptu formularza, a nie w formularz... Ten post edytował Kshyhoo 12.05.2010, 12:12:28 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Jeżeli dodałem do formularza wyświetliło się takie coś " print_t(Array) "
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo Kshyhoo wprowadził cię w błąd. Nie print_t tylko print_r.
Ten post edytował croc 12.05.2010, 14:52:56 |
|
|
![]()
|
|
Bo musiałem pisać 10 razy i w końcu
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:32 |