![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt który wyświetla newsy (ze stronicowaniem) i chcę parę rzeczy w nim zmienić a nie bardzo wiem jak.
oto kod:
Chcę dodać przycisk który będzie zmieniać kolumnę "status" w bazie danych na 1 (czyli taki który jest wyświetlany na stronie głównej, inne są tylko do wglądu admina) dla aktualnie wyświetlanego newsa. Również chcę żeby na 1 stronie z newsami nie wyświetlał się link "poprzednia", a na ostatniej "następna". Wiem że kod jest trochę poje***, ale jest to strona na której się dopiero uczę php. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zmiana stanu np.:
1. w bazie
2. W formularzu:
3. Po przeładowaniu:
Albo bez formularza: 2. Po zapytaniu:
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Wiem że kod jest trochę poje*** Postaraj się na przyszłość darować sobie takie wstawki, ok? -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:57 |