![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam skrypt komentarzy, posiadam również działające podstrony tzn.: na każdej stronie max 5 komentarzy a reszta znajduję się na podstronach, posiadam przyciski do tych podstron ale nie mogę wyobrazić sobie jak napisać skrypt żeby te podstrony przy większej ilości układały się np. 1,2,3...9 a nie wszystkie wyświetla jak np. 1,2,3,4,5,6,7,8,9. Wiem jak to zrobić w przypadku gdy ktoś jest na 1 stronie ale jak już będzie załóżmy tak: 1...22,23,24...99 to nie mam zielonego pojęcia ;/ Byłbym wdzięczny za pomoc, mam nadzieję że opisałem to zrozumiale ;P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google.pl => Paginacja, stronicowanie
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Pokaż swój kod paginacji, to coś wymyślimy...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:09 |