![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Skąd: Stargard Szczeciński Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poprzedni temat zamknięty ![]() Ostatnio wieczorem znalazłem czas, tak jak radziliście zmieniłem czcionki ![]() http://positum.com.plofirmie Macie jakieś pomysły? Strona robiona jest na czystym CSS, bez gotowych box'ów itp. więc ciężko mi wymyślać podoba się? kontakt do poprawy jeszcze ... Ten post edytował kur3k 4.04.2010, 08:07:00 -------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod chrome się rozlatuje, jeżeli strona nie wypełnia całego okna to jest biała przestrzeń...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Skąd: Stargard Szczeciński Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw skończę pod FF, Opera, Safari - resztą zajmę się na końcu
![]() -------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajna stronka, szkoda że tak mało kolorów. Ale wszystko pasi i przyjemne dla oka.
Jednakże... Zaokrągliłbym rogi ramki głównej. Użył innej czcionki w nagłówku: ta pod 1440x900 wydaję się być rozpikselowana. W podmenu (jak najadę na kontakt) przydałby się jakiś border. Chociaż 1px #ccc lub czarny. Jak kliknę "Oferta" lub "Kontakt" w głównym pasku menu powinno mię przenosić do strony z ofertą lub kontaktem. A nie dopiero jak kliknę w pod menu. --EDIT-- Nie sprawdzasz poprawności maila. --EDIT 2-- Zdaje się, że jest inny wygląd na podstronach. Film Ten post edytował thomson89 3.04.2010, 23:11:09 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Fajna stronka, szkoda że tak mało kolorów. Ale wszystko pasi i przyjemne dla oka. Zaokrąglenia rogów są dostępne dla użytkowników ff, safari Jednakże... Zaokrągliłbym rogi ramki głównej. Użył innej czcionki w nagłówku: ta pod 1440x900 wydaję się być rozpikselowana. W podmenu (jak najadę na kontakt) przydałby się jakiś border. Chociaż 1px #ccc lub czarny. Jak kliknę "Oferta" lub "Kontakt" w głównym pasku menu powinno mię przenosić do strony z ofertą lub kontaktem. A nie dopiero jak kliknę w pod menu. --EDIT-- Nie sprawdzasz poprawności maila. --EDIT 2-- Zdaje się, że jest inny wygląd na podstronach. Film ![]() Z menu będę jeszcze się bawił ![]() Wygląd na podstronach jest taki sam - jednak nie poprawiłem jeszcze wszystkich podstron ![]() Dzięki za uwagę ![]() -------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaokrąglenia rogów są dostępne dla użytkowników ff, safari ![]() No, pod ff ładnie to wygląda. Jednak, skoro masz w stopce we wspieranych przeglądarkach Operę, to czemu pod Operą to nie działa? Aaaa... i w tym dymku co się pokazuje po najechaniu na stopkę, rollover się sypnął. --EDIT-- Ale tylko pod Operą ![]() Ten post edytował thomson89 4.04.2010, 06:46:55 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tylko pod IE, menu rozwijane siada
![]() ![]() Ten post edytował kur3k 4.04.2010, 08:06:31 -------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się strona podoba. Pod FF ładnie wygląda. Ale ewentualnie można by zastosować jaśniejsze kolory
-------------------- test iq - poznaj swój iloraz inteligencji 6,10 PLN
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przejrzysta stronka. 1 error, 1 warning - http://validator.w3.org/check?uri=http://p...ine&group=0
Moja ocena: 10-/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronka bardzo przejrzysta i prosta w obsłudze i dlatego się podoba i mnie
![]() jak poprzednicy napisali , że przez walidatory przechodzi poprawnie. Ten post edytował gigzorr 7.04.2010, 18:15:21 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za opinie, proszę o więcej
![]() ![]() -------------------- Dziecko Neostrady jest jak pętla nieskończona
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:26 |