![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
korzystając z tego, że to hydepark... ![]() Staje aktualnie przed trudnym życiowym wyborem jakim jest kupno telefonu, ponieważ moja, chyba już 8 letnia nokia 3510i zaniemogła na dobre. O ile z porównywaniem cen(stwierdzam, że Play by mnie najbardziej satysfakcjonował) itp radze sobie całkiem nieźle to jako człowiek nie przywiązujący większej wagi do gadżetów, opuściłem się trochę w temacie samych telefonów... I tu niespodzianka, jest ich po prostu mnóstwo :S Tak więc mam prośbę do Was - czy moglibyście mi doradzić w tej kwestii? Zależy mi na niezawodności(ażeby nie wysiadła po pierwszym upuszczeniu, co moją 3510 spotykało raczej regularnie), klawiaturze optymalnej do szybkiego pisania smsów/e-maili(układ nie typowo komórkowy, a przypominający PC). Przyda się również fajny ekran do oglądania internetu. Miło by było jak by była możliwość wrzucenia sobie mapy. No i ogólnie jakiś model który Was zadowala. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Na co powinienem zwracać uwagę? Nie chciał bym po prostu trafić na jakieś totalne G zablokowany umową na np. 24 miesiące... Spodobał mi się Samsung Avila z GPS, ale czytałem w komentach, że trzeba sobie osobno tego GPSa jeszcze opłacać czy coś w tym stylu? Traci to sens dla mnie. Może ktoś ostatnio również przez to przechodził i mógłby się podzielić spostrzeżeniami, polecić już konkretny plan abonamentowy+telefon dla studenta, tzn niedrogo ![]() Pozdrawiam, dziękuje za poświęcony czas! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:26 |