![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 27.09.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
/ciach/
Witam, to jest moja druga strona internetowa. Jest stworzona dla szkolnego projektu Socrates Comenius. Strona miała być z założenia dosyć prosta. Ma chyba sporo niedociągnięć. Jest w pełni po angielsku gdyż to jest język projektu. Jestem samoukiem a na dodatek mam 15 lat. Dodam że klasę do integracji z forum phpBB3 zrobiłem sam ![]() Proszę o oceny, te dobre jak i te motywujące (złe). Pozdrawiam.
Powód edycji: [Spawnm]: malware
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jestem samoukiem a na dodatek mam 15 lat. Powiem ci ze na tym forum 90% osób są samoukami a co do strony jak na 15-latka średnia, fatalna grafika, standardowe funkcje fatalny formularz kontaktowy wysyła maila bez wpisania treści sa tez fajne elementy. Ale powiem ci że jak będziesz się uczył to za 2 lata naprawdę możesz być dobry ![]() Ten post edytował frytek92 17.03.2010, 05:24:46 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
15lat => bardzo dobrze, gratuluję zawzięcia i nauki w tym wieku.
![]() 1. Menu skacze 2. Stopka na pasuje 3. nagłówki po lewej i po prawej są prawie przy samej górze, a na środku ma inny odstęp - ujednolicił bym 4. Popraw resztę błędów (w3c) 5. usuń border dla img jak jest linkiem - okropnie to wygląda bynajmniej w standardowej kolorystyce -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Zwiększ jakość jpg'a w nagłówku, a najlepiej zmień logo.
- Przysuń środkowy nagłówek do góry - Stopka nie pasuje - Brak title Masz 15 lat? Miło, że są tacy sami jak ja i robią to samo ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 27.09.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerobiłem trochę stronę. Zastosowałem się do podpowiedzi i poprawiłem menu tzn. to przesuwanie sie po najechaniu (skakanie), zmieniłem stopkę. Nie wiem czy na lepsza ale jest inna. Został fi formularz. Był bym wdzięczny za kolejne podpowiedzi co mam poprawić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj dać background stopki (tą ramkę) odwrotnie niż jest.
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
//ciach//
na dużej rozdzielczości strona dużo traci. przydało by się zrobić środkową kolumnę dostosowaną do szerokości okna.
Powód edycji: [Spawnm]: malware
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 13 Dołączył: 12.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod width: 100%;
|
|
|
![]()
|
|
Nie zrozumiałem twojej odpowiedzi. Sorki. Opera zapamiętała ostatni background i dziwacznie to wygląda. Sprawdziłem pod FF i jest git. Ale logo, nadal do poprawy... Ten post edytował thomson89 18.03.2010, 21:19:01 -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 5 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
czy możliwe jest, żze autor bo tak długim czsie zainfekował stronę po to, aby inni nie mogli korzystać z jego pomysłów?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekaw jestem po co umieściłeś cały ten malware na swojej stronie.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:04 |