Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> [www] Podróże po Europie
bceuropa

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(krzysztof_kf @ 19.03.2010, 19:27:57 ) *
witam wiesz co ja bym zrobił nie bawił się w różnorodne programy partnerskie (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) to jest jedna wielka klapa a przy 100 odwiedzin dziennie przy google adsens może doczekasz się wypłaty za 5 lat ze względu na to że wypłata jest od 100 euro więc po co zaśmiecać stronkę reklamami do d... pozdrawiam

Pewnie że masz rację. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Aby zarobić na tym trzeba mieć 100k wizyt dziennie, albo wręcz idealnie spasowane reklamy z treścią. Mnie chodzi tylko o naukę. Chcę ten system poznać. Nauczyć się go poprawnie aplikować na stronie. Pewnie z czasem cosik przegnę i pewnie bedzie BAN na Adsense ale nie przejmuję się tym. (IMG:style_emoticons/default/dostal.gif)
Myślę że puki co jeszcze tę w prawej kolumnie zamienię na linki zamiast banera bo nawet mnie denerwuje. Ale cóż chciałem to sprawdzić empirycznie (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Cytat
co do strony to czcionka trochę za mała, tekst w witamy .. trochę przytłacza
kolory mi nie pasują (brąz walizek, niebieski i "zielony" menu

taaak wiem, że kolorystycznie to jeszcze przedszkole - pracuję nad tym

Cytat
Ja z reguły mam takie cóś, że na reklamy nie zwracam uwagi. A skoro nie zwrócę uwagi, to i nie kliknę.

Możesz sobie zrobić coś w stylu cpmprofit, co płaci za wyświetlania, a nie kliknięcia.

Co do googla, to spróbuj jak najbardziej upodobnić linki do tekstu strony i umieszczaj je w stronie: między zdjęciami czy w artykułach.

Czytałem, że aby ten typ reklamy był skuteczny i aby Ci którzy z reguły nie klikają, kliknęli należy idealnie wpasować je w tekst i podobno są efekty. Podobno każdy ma szanse kliknąć jeśli reklama jest jakby naturalną kontynuacją treści lub wygląda naturalnie na stronie.
A znasz jakiś porządny serwis który oferuje cpmprofit?

Ten post edytował bceuropa 20.03.2010, 09:39:20
Go to the top of the page
+Quote Post
karol33

Ostrzeżenie: (10%)
X----

proponuje zamieścić loga strony jakoś delikatnie przez zdjęcie albo coś w tym stylu....każdy może je sobie zgrać na dysk w 100x100 lub w pełnej wersji zdjęcia ideałem byłoby jakbyś je lepiej osadził wkońcu to one są narazie u ciebie najważniejsze...pozdrawiam
+Quote Post
thomson89

-----

cpmprofit.com

?
+Quote Post
frytek92

-----

Ja polecam AdTaily.pl
+Quote Post
bceuropa

-----

Cytat
proponuje zamieścić loga strony jakoś delikatnie przez zdjęcie albo coś w tym stylu....każdy może je sobie zgrać na dysk w 100x100 lub w pełnej wersji zdjęcia ideałem byłoby jakbyś je lepiej osadził wkońcu to one są narazie u ciebie najważniejsze...pozdrawiam

To prawda że galerie nie są szczytem funkcjonalności. Docelowo planuję aby miniaturki były w rozmiarze min 100x100 y aby obok każdego zdjęcia było przynajmniej 10 zdań opisujących zdjęcie. Ale to wymaga czaaaaasu, a robię to tylko w wolnych chwilach których prawie nie mam...
Trochę nie rozumiem co znaczy "zamieścić loga strony jakoś delikatnie przez zdjęcie albo coś w tym stylu....każdy może je sobie zgrać na dysk w 100x100 lub w pełnej wersji zdjęcia" Jakbyś mógł lepiej wytłumaczyć o co chodzi to będę wdzięczny

Cytat
cpmprofit.com

Cytat
Ja polecam AdTaily.pl

Sprawdzam je i szukam opinii który lepiej się sprawdza i który będzie lepiej pasował do strony. Na razie minus dla AdTaily za tylko 1 format banera.

Aaa... Mylę się czy mam rację że system linki24.pl to jedna wielka farsa...
Po tygodniu jedyne co się zmienia, to linki na mojej stronie i ANI JEDNEGO!! linka mojej strony na innych!!!
+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 27.12.2025 - 13:53