![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 13.10.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam prośbę, czy może ktoś mi wytłumaczyć jak zrobić coś co za chwilę opiszę? Będę wdzięczny Chodzi mi o licznik czasu na stronie, np. odliczanie typu 01:25:15 co oznacza że zostało 1h 25 minut i 15 sekund i jak zrobić, że jak czas dojdzie do końca to wykona się funkcja(lub funkcje) php? Pozdrawiam, Minokon Ten post edytował Minokon 22.02.2010, 14:15:57 -------------------- Moja strona www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 4 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj time() i if'a
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jeżeli ma to być po stronie przeglądarki, to w JS...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 4 Dołączył: 9.06.2007 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jeśli po tym czasie chcesz aby coś zrobiło się na serwerze, to ajax
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 13.10.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję za odpowiedzi
mógłby mi ktoś wyjaśnić jak zrobić z tym ajaxem? byłbym bardzo wdzięczny ![]() -------------------- Moja strona www
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:00 |