![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Na swojej stronie stworzyłem przyjazne url typu www.strona.pl/kontakt i pojawił się problem. Otóż w IE 6 wpisując w pasek działa, ale klikając w odsyłacz nie zmienia adresu tylko zamiast strony pojawia się biała strona czyli tak jakby odświeża stronę tylko nie pokazuje rezultatu, ale biały ekran. Nie bardzo mam pojęcie dlaczego. Czyżby IE 6 nie byłoby przystosowane do tego? Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A co mają takie URL do przeglądarki? To wyłącznie kwestia serwera.
I zacznijmy od tego, jaki to serwer? Localhost? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wirtualny na ovh.pl
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A na innym komputerze z IE6 dzieje się to samo? Wszystkiemu winne mogą być też ustawienia systemu; trzeba to wykluczyć.
Jeśli nie masz pod ręką innego kompa z IE6, to ściągnij maszynę wirtualną z IE6 ze stron Microsoftu. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Na innych komputerach jest tak samo(na IE 6, na innych to nie wiem)
EDIT: Dopiero teraz zauważyłem. Jak kliknę w tą inną zakładkę to biała strona i dopiero jak odświeżę to przechodzi i pokazuje tresc. Nawet jest taki numer, że raz zadziała od razu a drugi raz muszę odświeżyć stronę ... ;/ Do tego tematy dochodzi jeszcze jeden problem, ale tyczący się IE oraz Opery. Chodzi o to, że wpisując w wyszukiwarkę np. wyraz tutaj to Chrome i Firefox prawidłowo to interpretują czyli: www.mojastrona.pl/szukaj/wynik/tutaj natomiast IE i Opera www.mojastrona.pl/?wynik=tutaj&submit.x=0&submit.y=0 Wyszukiwarka:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:16 |