![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wiem, że były już tematy o podglądzie ale jestem początkujący w PHP i nie umiem nawet zakładać serwera na komuterze itp.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Znaczy masz problem z instalacją np. XAMPP ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze wątpię. Po za tym nawet gdyby był to i tak wymagał by konfiguracji więc co to za różnica...
Zainstaluj WebServa: ma bardzo intuicyjny instalator. Ten post edytował evolucja 21.01.2010, 16:59:42 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 11 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://www.kurshtml.boo.pl/generatory/generator.html
tu masz coś takiego, wklepujesz kod HTML a poniżej wyświetla ci się stronka jak to będzie wyglądać |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.kurshtml.boo.pl/generatory/generator.html tu masz coś takiego, wklepujesz kod HTML a poniżej wyświetla ci się stronka jak to będzie wyglądać No to się kolega popisał... -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
nie umiem nawet zakładać serwera na komuterze itp. ![]() Polecam instalkę AppServ w wersji2.5.xx... dziecinnie proste, bez grzebania się w ustawieniach. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
gelo chodzi po prostu o aplikację, która pozwoliła by mu obejrzeć to, co napisał...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
No więc odpowiedź jest prosta: nie ma czegoś takiego.
I koniec tematu ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zend Studio nie ma czegoś takiego? Widziałem kiedyś na screenach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zend Studio nie ma czegoś takiego? Widziałem kiedyś na screenach. Nawet jeśli ma, to napewno autor wątku nie będzie tym narzędziem zainteresowany. Bo jak mniemam, miało to być proste. Jakiej konfiguracji? Instalujesz, uruchamiasz i masz. No to nie wiem, ale np. WebServ przy instalacji wyświetlał konfigurację. Oczywiście można zostawić domyślne, ale bardzo często te dane wymagają zmiany.. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktoś nie poradzi sobie z konfiguracją WebServa (wybór wersji PHP i MySQL) to niech się nie zabiera za pisanie PHP do czasu aż zacznie rozumieć czytany tekst.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, dzięki wielkie wszystkim za pomoc, zaraz zainstaluje WebServa i spróbuję się trochę nauczyć
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:03 |