![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie bardzo wiem, jak nazwać temat. Mianowice, mam na stronie ustalony czas życia sesji na 15 minut, do tego podpięty timer dla zobrazowania mijającego czasu. Śmiga... Chciałbym dodać możliwość zresetowania czasu timera (uporałem się z tym), z jednoczesnym ponownym ustawieniem czasu życia sesji na 15 minut, bez utraty danych wpisanych np. w formularze... Kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać, termin AJAX przypomina mi nazwę proszku do prania ;p Mój kod:
plik główny z sesją:
i plik czas.php, z timerem:
Ten post edytował Kshyhoo 13.01.2010, 23:50:53 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można to zrobić tak
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jak sprawdzić, że dane zostały przesłane? Nie znam niestety jquery...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował kefirek 14.01.2010, 14:53:06 |
|
|
![]()
|
|
Czy taki kod mogę podpiąć w pliku php, czy wymaga jakichś specjalnych zabiegów? Nie łapię tego.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:54 |