![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
bardzo proszę o ocenę naszego sklepu internetowego MOMNETA.PL Koszulki również są naszym dziełem ![]() http://momneta.pl -------------------- Emerge Studio - agencja kreatywna. Tworzymy strony WWW, aplikacje webowe oraz zajmujemy się wizerunkiem w Internecie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
emerge daje radę, świetna strona, fachowa, pełen profesjonalizm, tych panów nie trzeba sprawdzać.
- podsumowanie koszyka jest u mnie tak przesunięte w prawo, że nie widzę co jest za kolumną cena (Firefox, Linux) - naprawdę korzystacie z usług Poczty Polskiej? Szkoda, że nie można wybrać innego usługodawcy. Szata graficzna cieszy oko, więcej nie znalazłem, ogólnie stronę oceniam ![]() Ten post edytował darko 24.12.2009, 12:55:18 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale mi głupio z powodu tych błędów
![]() Tabelę sprawdzę później, dzisiaj są ważniejsze sprawy. Wesołych Świąt! -------------------- Emerge Studio - agencja kreatywna. Tworzymy strony WWW, aplikacje webowe oraz zajmujemy się wizerunkiem w Internecie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wesołych Świąt!
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy wypełnianiu formularza zamówienia brak informacji które dane zostały źle wpisane, kolejny błąd zobaczysz patrząc w zamówienia
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 2 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląd 6/6 bardzo mi się podoba, nowoczesny design. Elementy, które zostały zrobione w ajax idealnie dobrane, osobiście uważam, że większość ludzi nie potrafi wykorzystać tego języka w odpowiednich do tego celach (oczywiście nikt im nie broni i w niczym to nie przeszkadza, ale to już kwestia gustu).
I typowe słowo polaka, koszulki mogły by być tańsze ![]() Ogólnie 5,9/6 (możecie jeszcze zrobić *.momneta.pl => momneta.pl) Ten post edytował Deusx 24.12.2009, 22:43:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaplac za hosting ;d
|
|
|
![]()
|
|
Na szczęście nie musiałem płacić tylko wyjaśnić
![]() -------------------- Emerge Studio - agencja kreatywna. Tworzymy strony WWW, aplikacje webowe oraz zajmujemy się wizerunkiem w Internecie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:32 |