![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 2 Dołączył: 4.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rok temu zmajstrowałem taki design na stronie: http://princeofpersia.gram.pl/. Jakie są wasze oceny?
![]() PS. I prosiłbym nie oceniać buttonów i tych linków na dole strony. Jakby nie patrzeć, do designu strony nie należą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
aaaaa dwa razy pojawiające się META w kodzie to co znaczą
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 2 Dołączył: 4.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aaaaa dwa razy pojawiające się META w kodzie to co znaczą ![]() Nie prosiłem o ocenę kodu, nie jest on z niczym zgodny ![]() ![]() Ten post edytował lukada 2.08.2009, 10:08:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego wszystkie strony o grach muszą być na czarnym tle? Naprawdę nie da się inaczej? Za ciemne linki, od dłuższego czytania będą linie przed oczyma. I coś jeszcze. 1,5MB. Słoneczko główkę przygrzało?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- za duży top
- tytuły są za mało widoczne, za to pogrubiasz datę i kto dodał... bezsens - wstawianie takich dużych obrazków w wiadomościach jest nie fajne, lepiej mieć ustaloną miniaturę - te linki na dole do pozycjonowania to jest ekhm... lameriada, tylko to osłabia pozycję strony pod względem seo - wg mnie prawa kolumna jest do wyrzucenia, za mało tekstu się mieści pośrodku i to jest bardzo uciążliwe przy czytaniu serwisu! zadbaj o usability poza tym jest ok -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jeszcze zmienił bym top - zamiast tej dziewczyny dał 'księcia' - w końcu on jest głównym bohaterem gry..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słaby graficznie. W ogóle strona strasznie długo się wczytuje...wolny serwer czy waga obrazków?
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 14:48 |