Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design] PoP Center
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
lukada
Rok temu zmajstrowałem taki design na stronie: http://princeofpersia.gram.pl/. Jakie są wasze oceny? winksmiley.jpg

PS. I prosiłbym nie oceniać buttonów i tych linków na dole strony. Jakby nie patrzeć, do designu strony nie należą.
Lion_87
aaaaa dwa razy pojawiające się META w kodzie to co znaczą questionmark.gif
lukada
Cytat(Lion_87 @ 2.08.2009, 10:45:50 ) *
aaaaa dwa razy pojawiające się META w kodzie to co znaczą questionmark.gif

Nie prosiłem o ocenę kodu, nie jest on z niczym zgodny winksmiley.jpg . Stronę portowałem do nowego systemu i dlatego są takie błędy w htmlu. A że nie zajmuję się już tą stroną, to nie chciało mi się tego zmieniać tongue.gif . Chodzi mi o samą ocenę wyglądu.
viking
Dlaczego wszystkie strony o grach muszą być na czarnym tle? Naprawdę nie da się inaczej? Za ciemne linki, od dłuższego czytania będą linie przed oczyma. I coś jeszcze. 1,5MB. Słoneczko główkę przygrzało?
sf
- za duży top
- tytuły są za mało widoczne, za to pogrubiasz datę i kto dodał... bezsens
- wstawianie takich dużych obrazków w wiadomościach jest nie fajne, lepiej mieć ustaloną miniaturę
- te linki na dole do pozycjonowania to jest ekhm... lameriada, tylko to osłabia pozycję strony pod względem seo
- wg mnie prawa kolumna jest do wyrzucenia, za mało tekstu się mieści pośrodku i to jest bardzo uciążliwe przy czytaniu serwisu! zadbaj o usability

poza tym jest ok
kamil4u
Ja jeszcze zmienił bym top - zamiast tej dziewczyny dał 'księcia' - w końcu on jest głównym bohaterem gry..
Fifi209
Słaby graficznie. W ogóle strona strasznie długo się wczytuje...wolny serwer czy waga obrazków?
lukada
Cytat(fifi209 @ 2.08.2009, 17:18:59 ) *
Słaby graficznie. W ogóle strona strasznie długo się wczytuje...wolny serwer czy waga obrazków?

Logo chyba trochę waży, ale ogólnie to wina serwera. Wszystkie strony w Kolektywie tak się wczytują. Na innym wszystko się szybciej wgrywało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.