![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.. od razu mowie ze dzialam na WinXP Pro., Apache 2.0.48, zalozony alias na no-ip.com z racji tego ze mam neo+.
A jaki problem? Nikt nie moze sie ze mna polaczyc. Probowalem poprzez tylko moj ip - nic. Probowalem przez domene - dalej nic. Gdy tylko ktos sie ze mna laczy wywala mu "Nie mozna wyswietlic strony". Najdziwniejsze jest to ze do pewnego momentu dzialalo i nagle wszystko sie [cenzura], i nawet sie zrymowalo :wink: Nie wiem jak sobie z tym poradzic... -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam to samo
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdy wpisuje sobie http://adres.com to sie laduje, ale nikomu innemu nie chce.. gdy kaze komus zapingowac moj adres na no-ip.com to dostaje prawidlowo odpowiedz, no ale niestety apache nic nie oddaje od siebie :cry:
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Firewall ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja akurat mam coś podobnego mi się ładuje a innym nie tylko tym co są ze mną połączeniw połączeniem bezpośrednim im się jeszcze ładuje ta strona a czy ty masz przekierowanie portu/ów na twój komputer?
I czy masz IP publiczne? (to jest bardzo ważne bo jak masz IP prywatne to chyba wiesz)? hmmmmmmmmmmm przeczytaj to całe forum może coś się dowisz! POZDRAWIAM ![]() ALE NIE JESTEM PEWNY NA 100% CZY CI DOBRZE MÓWIE ![]() ale tak mi się wydaje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Firewall ?
firewalla nie mialem i wszystko dzialalo, a nagle sie zepsulo.. pomyslalem sobie zeby go zainstalowac bo moze cos z polaczeniem nie tak. Mimo firewalla problem pozostal (ZoneAlarm Pro) nie wiem juz co robic i [cenzura] mnie bierze -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To go wyłącz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat To go wyłącz. dopiero co Ci napisalem ze z nim czy bez, czy wlaczony czy nie i tak nie dziala.
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie masz ustawione
Kod Allow from localhost
daj Kod Allow from all
|
|
|
![]()
|
|
Cytat pewnie masz ustawione
Kod Allow from localhost
daj Kod Allow from all mam tak ustawione :| zadnych wiecej pomyslow? -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwne... mi tak dziala :?
|
|
|
![]()
|
|
ludzie, [cenzura]
![]() ![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:15 |